Op zaterdag 4 augustus 2018 stond de laatste dagfond vlucht op het programma vanuit Chateaudun. Om 07:15 uur kregen de duiven de vrijheid. Zo rond 16:15 uur hadden de meeste duiven letters zich verzameld en maakte we ons op voor een, wat achteraf bleek, een prachtige afsluiter van het dagfond seizoen. Op 16:41 uur komt uit de goede richting een duif vallen. Het blijkt¬†‘THE PROSPECT’ te zijn die naar beneden duikt. Hij wint hiermee de 1e NPO tegen 1126 duiven. Deze duif heeft Jan enorm veel vertrouwen in en wou hem nog als getekende zetten, maar omdat het een loodzware leek te worden heeft hij dit toch maar niet gedaan. Deze jaarling doffer heeft dezelfde lijnen, net als ‘JAVINKY’. 17 minuten later komt ook ‘JAVINKY’ uit de goede hoek zetten en pakt hiermee als afsluiter een 12 NPO tegen 1126 duiven. Met 8/10 prijs duiven een geweldig resultaat.