Zoals de titel al beschrijft, wat een weekend! Wat kwamen ze mooi en hard!

Afgelopen weekend hadden we vier vluchten op het programma staan. Een vitesse, jonge duiven, eendaagse en een meerdaagse fond vlucht. Echt duivenweer werd er vooraf al voorspeld, en dat hebben we ook gekregen. 

Jonge duiven

In de voorbereiding kwamen de jongen heel erg goed van de gebruikelijke lapvluchtjes door de week. En het beloofde dan ook een mooie vlucht te worden voor onze locatie. We hadden 113 jonge duiven ingemand waarvan er 44 prijs wisten te vliegen in de CC1. We beginnen met 1, 5, 6, 7, 9 etc. tegen 2092 duiven. 

Vitesse

Normaliter niet ons sterkste onderdeel maar ook op de vitesse kwamen de 20 gezette duiven formidabel naar huis. We beginnen met 2 en 3 tegen 1297 duiven en 11 van de 20 gezette duiven vlogen prijs. 

Eendaagse fond

In de middag hadden we nog een vlucht voor de boeg, namelijk de eendaagse fond vlucht vanaf Issoudun. Ze werden om 07:00 uur gelost op een afstand van 694 km vanaf Daarlerveen. In de CC waren 645 duiven gekorfd en hier beginnen we met 2,3,5,6,8 etc. Met 21 van de gezette 30 duiven in de prijzen is het een prachtig resultaat op de derde dagfond vlucht.

Meerdaagse fond

Op de meerdaagse fond, hadden we helaas een minder resultaat met 10 duiven mee beginnen we met de 10e plek in de vereniging. In groot verband schieten we helaas tekort. Op naar de volgende meerdaagse!